Beskrivelse af hold

Senior-Fit
Holdet for dig som er +55 år og ønsker forbedret kondition, balance og styrke. 

F-CAMP 
Holdet for dig som er kvinde som er nybegynder eller let øvet som ønsker vægttab, forbedret kondition, øget styrke samt kostworkshop.  

M-CAMP
Holdet for dig som er mand som er nybegynder eller let øvet som ønsker vægttab, forbedret kondition, øget styrke, samt mandehørm til tider samt kostworkshop. 

Efterfødsel Bootcamp
Holdet for dig som er nybagt mor med fokus på vægttab, forbedret styrke og stabilitet samt mulighed for at medbringe dit barn.
 

BOOTCAMP & Hold

MODSAT DE FLESTE FITNESS CENTRE  ØNSKER JEG MAX 8 DELTAGERE PR. HOLD. JEG ØNSKER AT GIVE DIG DEN BEDST MULIGE TRÆNINGSOPLEVELSE OG KORRIGERING AF TEKNIKER.
 
Læs alt om hvilke Bootcamp / Hold vi tilbyder. Alle Bootcamp / hold er lukkede og af 8 ugers varighed, som gør at man vil opnå resultater, socialt sammenværd og glæden ved at træne.
 
Der er lukket hold kun for Senior (Senior-fit), for kvinder (F-CAMP), for nybagte mødre (Mor/barn bootcamp), og for mænd (M-CAMP). Forudsætningen for at deltage uanset hold er, at man skal kunne gå. Holdet tilpasses, så alle kan være med uanset udgangspunkt. 
 
Ved forløbsopstart udføres start-måling som fx. vægt, taljemål, styrkemål samt meget mere, og vil blive fulgt op på ved forløbets slutning. Derudover vil der udleveres træningsprogrammer til evt. selvtræning samt kostvejledende matriale.
 
Alle Bootcamp forløb vil give dig viden om træning, kost og livsstil generelt.
 
Kontakt mail kristofferstenvang@gmail.com eller tlf 28 43 16 09 for yderligere spørgsmål. 
 

SENIOR-FIT - BOOTCAMP FOR SENIOR

 

F-CAMP - BOOTCAMP FOR KVINDER

 

M-CAMP - BOOTCAMP FOR MÆND

 

MÅLRETTET FORLØB FOR NYBAGTE MØDRE

 

Kontakt for yderligere info 

Tlf.: 28 43 16 09
Mail: kristofferstenvang@gmail.com 
Kristoffer Stenvang | CVR: 36680857 | Norgesvej 2, 6100 Haderslev - DK | Tlf.: 28 43 16 09 | kontakt@fitliv.dk