Udtalelser

Læs nedenfor, hvad tidligere og nuværende klienter, synes om et personlig træningsforløb og andre oplevelser med mig

Joachim udtaler om PT-forløb

"Kristoffer kan ikke gøre arbejdet for dig, men han kan sætte de rigtige rammer, så du opnår dit ønskede resultat. Efter Kristoffer satte rammerne for mig, i forhold til kost og træning, opnåede jeg virkelig de resultater, jeg i så lang tid havde ønsket mig - Tak chef :-)"
 
 

Fie udtaler om Dry-needling behandling

"Så langt tilbage jeg husker har jeg haft mioser og kraftige spændinger i mine skuldre. Jeg har prøvet fysioterapeut, massage, kiropraktor adskillige gange uden effekt, men efter kun én behandling af Kristoffer med dry-needling forsvandt de!"

Klient udtaler om PT-FORLØB

"En sveddryppende rejse til mere livsglæde og energi.
Lige før julen 2017 tog jeg en af de vigtigste og bedste beslutninger i mit liv – en kontakt til Fit LIV og fik en samtale med Kristoffer i juleferien, og startede der efter træning i Fit LIV januar 2018– hvor jeg fyldte 62 år.

Jeg var træt af min overvægt – 120 kg og dårlige kondition, og viste jeg måtte have professionel hjælp, for at få en livsstilsændring til at blive en succes. Har aldrig dyrket ret meget sport – blot spillet lidt golf og cyklet lidt.

Mit mål var at gennemføre en mini-triatlon inden jeg blev 65 år – et mål jeg faktisk var flov over at sige højt, ved den første samtale med Kristoffer. Men det mente Kristoffer var et fint mål, at arbejde hen imod. Kristoffer har under hele forløbet tilrettelagt træningen, så det hver gang gav mig en følelse af succes og presset mig til også at yde det ekstra, som jeg aldrig ville kunne presse mig selv til. Det er motiverende og giver mig lyst til selv at træne mere – det er faktisk sjovt at løfte vægte – både dødløft og bænkpres, også når man er blevet 63 år.

Positivitet og optimisme på mine vegne, som Kristoffer altid møder mig med, har været og er stadig en vigtig drivkraft.

Jeg har nu trænet i 17 måneder – de første 24 uger to gange og siden en gang om ugen hos Kristoffer. Har tabt over 40 kg og livviden er blevet 44 cm mindre, og det er selvfølgelig rigtig dejligt. En stor positiv ”sidegevinst” er, at både humøret og energiniveauet er steget mærkbart.

Min første mini-triatlon gennemførte jeg i maj og nu er der sat nye mål og med en dygtig personlig træner som Kristoffer, så når jeg også i mål med dem.
Så beslutningen i julen 2017 er den bedste julegave, jeg har givet mig selv."

Dennis udtaler om PT-Forløb

"Jeg tog fat på personlig træner Kristoffer Stenvang, og så skete der noget"
 
"Jeg var blevet overvægt, meget overvægt, jeg var træt hele tiden, ingen energi, ingen kræfter, gad ingenting, dårlig undskyldninger for ikke at gå en tur eller træne. Alt var en kamp, ting som at få sko på og komme ind og ud af bilen.
 
Jeg tog fat på personlig træner Kristoffer Stenvang, og så skete der noget. Der gik ikke langtid før jeg fik mere energi flere kræfter begyndte at gå ture i rask tempo. Han er en hård mand, men på en rigtig behagelig måde. Han holder en til ilden. Han er god til at motivere mig, jeg træner hver anden dag med Kristoffer når jeg er hjemme i Danmark. Jeg var ikke vild med styrketræning før i tiden, gad ikke, men det er lige ved at jeg elsker træning nu :-) "

Fakta om hans forløb:

Dennis rejser/arbejder meget udenlands, hvilket betyder han er væk fra Danmark 2-3 uger om måneden. For mange ville dette være en stor udfordring og gøre det svært at nå i mål med et større vægttab. Dog formår Dennis alligevel at præstere godt og vise gode resultater.

Flotte resultater efter 3 måneder

Smidt 8,4 kg fedt
Øget muskelmassen med 2,7 kg
Samlet vægttab 5,7 kg
Forbedret kondition på kondicykel fra 3,9 km til 4,5 km på 10 min.

Ønsker du ligesom Dennis, at gøre noget godt for dig selv, og høre mere om hvad vi her i Kost- og livsstilscenter personlig træning kan tilbyde, har du altid mulighed for at booke en gratis uforpligtigende samtale.

Line Ekander udtaler om PT-Forløb

"Allerede efter tre uger så jeg store resultater"
 
"Jeg har døjet med rygproblemer efter mit 3.barn. Jeg har derfor fået fysioterapi og forsøgt at træne mig op uden held.

Så valgte jeg et intensivt forløb hos Kristoffer Stenvang med 2x1 time om ugen med fokus på at styrke ryggen.

Allerede efter tre uger så jeg store resultater, idet jeg både styrkemæssigt og velværemæssigt flyttede mig meget.

Dette varede alle seks uger og jeg kom ud fra forløbet men en meget stærkere ryg; uden gener eller hovedpine som før.

Da jeg ikke var klar til at slippe forløbet helt, har vi udvidet aftalen til, at vi mødes én gang hver 2.uge og på den måde holder jeg fortsat træningen i gang personligt et par gange om ugen, suppleret med Kristoffers viden.

Det der for mig har gjort den store forskel er øvelserne. Jeg har fået kyndig vejledning og er løbende blevet korrigeret i teknikken, hvilket har holdt mig skadefri, men i stedet blot styrket min ryg.

Jeg har fået lyst til at træne, fordi min krop langsomt bliver stærkere. Det er en lang proces, som jeg har sat i gang, men havde det ikke været i et personligt træningsforløb, ville det nok også have sluttet hurtigt.
Det var en hård begyndelse, men nu har vi godt fat og jeg har lyst til at fortsætte – og ryggen er skadefri.

Mvh Line"

Julie Pedersen udtaler om PT-Forløb

"Løsningen blev at komme i forløb hos Kristoffer"
 
"Jeg har i mange år haft smerter i min venstre skulder og forsøgt med alverdens træningsformer, coaches, fysioterapeuter, alternativ behandler m.m. En skulderoperation i februar 2016 blev løsningen på mit problem og efter mange måneder med elastikker og genoptræning hos fysioterapeut, blev jeg endelig sat ”fri” til ”rigtig” træning, men hvordan skulle jeg gribe det an? Jeg har styrketrænet i mange år med mit skulderhandicap men aldrig rigtigt flyttet mig særligt meget pga. smerter, og nu kunne jeg pludselig komme ordentligt igang. Jeg manglede værktøjerne til at turde.

Løsningen blev at komme i forløb hos Kristoffer, der med sin brede faglige viden, sit venlige væsen og store menneskelige forståelse passede perfekt til mig og mit sind. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for på 3 måneder har Kristoffer formået at flytte mig styrkemæssigt til et niveau, jeg ikke troede var muligt – ej heller hvis jeg ikke havde haft skulderproblemer.

Jeg har følt mig i trygge hænder, og javel der har været en del eder og forbandelser på vejen, men jeg har altid fået at vide ”du kan godt”, og ja jeg kan godt, og jeg har gjort, hvad der for mig har været umuligt. Jeg er så gennemstolt af mig selv, og jeg har fået blod på tanden til at blive ved efter kyndig vejledning af Kristoffer, så jeg kan opfordre alle til at få et forløb hos en personlig træner, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Kristoffer Stenvang. Jeg er blevet mere motiveret og bedre rustet til at fokusere på det, jeg gerne vil – nemlig at opnå en stærkere krop. Det har været surrealistisk hårdt, men det har været alle anstrengelserne værd. Nu handler det bare om ikke at give op men blive ved med at fokusere på, at jeg KAN – og skulderen? Den har det fantastisk. 

Hilsen Jullen"
Kristoffer Stenvang | CVR: 36680857 | Norgesvej 2, 6100 Haderslev - DK | Tlf.: 28 43 16 09 | kontakt@fitliv.dk